Warning: file_get_contents(http://sumdu.edu.ua/index.php?option=com_sitemenu&task=menu&lang=uk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/wwwroot/neuro.med.sumdu.edu.ua/modules/mod_sitemenu/helper.php on line 21

Науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні аспекти клінічної неврології»

Асистент кафедри нейрохірургії та неврології к.м.н., Сотніков Дмитро 16-18 березня в селі Поляниця Івано-Франківської області  прийняв участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти клінічної неврології»

            У конференції взяли участь неврологи, нейрохірурги, психіатри з усіх регіонів України та з-за кордону. Захід внесений до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій.

            Конференція передбачала наукові та міждисциплінарні симпозіуми, наукові семінари, секційні засідання, презентації клінічних випадків, майстер-класи. 

            Особлива увага була приділена питанням терапії та реабілітації хворих на мозковий інсульт на підставі доказової медицини згідно клінічних настанов МОЗ України та в порівнянні із світовим досвідом; алгоритму надання допомоги при епілептичному статусі та інших пароксизмальних станів; оптимізації допомоги хворим з когнітивними порушеннями та депресією; больовому синдрому при гострих і хронічних вертеброгенних та міофасціальних больових синдромів тощо.