Warning: file_get_contents(http://sumdu.edu.ua/index.php?option=com_sitemenu&task=menu&lang=uk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/wwwroot/neuro.med.sumdu.edu.ua/modules/mod_sitemenu/helper.php on line 21

17th Biennial Migraine Trust International Symposium

Асистент кафедри нейрохірургії та неврології, к.мед.н. Сотніков Дмитро Дмитрович 6–9 вересня 2018 року прийняв участь у міжнародному симпозіумі «17th Biennial Migraine Trust International Symposium» у м. Лондон (Великобританія). Форум відбувається один раз на два роки, присвячений проблемам головного болю та приймає провідних фахівців у цій галузі з багатьох країн світу. Свої наукові здобутки Сотніков Д. Д. представив у доповіді на тему: «Порівняльна ефективність профілактичного лікування хронічної мігрені». 

У програмі симпозіуму розглядалися новітні просування у дослідженні патогенезу мігрені, насамперед, впливу жіночих статевих гормонів на розвиток атаки, висвітлені найсучасніші медикаментозні та немедикаментозні підходи до лікування мігрені тощо.