Warning: file_get_contents(http://sumdu.edu.ua/index.php?option=com_sitemenu&task=menu&lang=uk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/wwwroot/neuro.med.sumdu.edu.ua/modules/mod_sitemenu/helper.php on line 21

«Державні нагороди України. Кавалери та лауреати»

Довідково-енциклопедичне та біографічне видання «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати» побачило світ у травні 2019 року і продовжило серію видань із нагородної справи, започатковану в 2005 році. У виданні досліджено біографії понад 440 кавалерів та лауреатів державних нагород України.

 

Приємно і знаково, що до переліку було включено Заслуженого лікаря України, завідувача кафедри, д. мед. н., професора Потапова Олександра Олександровича.

 

На сторінках видання представлено систему державних нагород України: звання Герой України, ордени, медалі, відзнака «Іменна вогнепальна зброя», почесні звання України, Державні премії України, президентські відзнаки.

Енциклопедія може бути корисною історикам, колекціонерам, політичним і громадським діячам та всім зацікавленим у дослідженнях нагородної справи України.