Warning: file_get_contents(http://sumdu.edu.ua/index.php?option=com_sitemenu&task=menu&lang=uk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/wwwroot/neuro.med.sumdu.edu.ua/modules/mod_sitemenu/helper.php on line 21

Rethinking Mental Health Care, 8-10 September 2022

Вікторія Сухарєва отримала запрошення на грандіозний захід Rethinking Mental Health Care  8-10 September 2022 у Вільнюсі. 

На конференції, яка йшла декілька днів, було багато важливих тем, а саме:

користувачі послуг і спеціалісти з питань психічного здоров’я можуть скористатися доступними та прийнятними послугами з питань психічного здоров’я. Але як переконатися, що послуги дійсно доступні та підходять якомога більшій кількості користувачів, і як надати медичному персоналу можливості надавати послуги та лікування зі стійким і позитивним впливом?

Конференція стала форумом для обміну ідеями щодо покращення доступності та прийнятності психіатричної допомоги: про що ми говоримо? Як ми про це говоримо? З ким? Які точки зору, досвід і очікування користувачів послуг і фахівців у сфері психічного здоров’я і як ми інтегруємо їх у розвиток послуг?

Серед понад сорока міжнародних доповідачів — всесвітньо відомі експерти з охорони психічного здоров’я: люди з досвідом роботи, фахівці з психічного здоров’я та інші експерти з понад десятка країн Європи, Африки, Північної Америки та Океанії. 

https://www.rethinkingmnh.org/about/

Воркшоп «Психічне здоров'я та психосоціальна допомога для постраждалих від війни» 

Керівники воркшопу:

– Джана Джавахішвілі, доктор філософії, професор державного університету Ілії, Тбілісі, Грузія; колишній президент Європейського товариства досліджень травматичного стресу;

– Зураб Беберашвілі, психіатр, психотерапевт, клінічний керівник; медичний директор Грузинського центру реабілітації жертв тортур; Член правління Грузинського товариства психотравм.