Warning: file_get_contents(http://sumdu.edu.ua/index.php?option=com_sitemenu&task=menu&lang=uk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/wwwroot/neuro.med.sumdu.edu.ua/modules/mod_sitemenu/helper.php on line 21

Академічна та наукова співпраця

На підставі угоди про академічну та наукову співпрацю між СумДУ та Карагандинським медичним університетом від 05.03.2013 року та з метою впровадження програми академічного обміну, на кафедрі нейрохірургії та неврології Медичного інституту Сумського державного університету, в період з 11 по 30 листопада 2013 року організовано прийом та навчання студентів п’ятого курсу спеціальності «Загальна медицина» Карагандинського державного медичного університету Ібрагімова Аслана Айбарули, Асилбекової Алії Канатівни та Годованець Анастасії Олегівни. Студенти успішно пройшли навчання за індивідуальною програмою з дисциплін "Нейрохірургія" та "Професійні хвороби".

Студенти брали активну участь у клінічних обходах, операціях, маніпуляціях, інтерпретували результати лабораторного та інструментального обстеження хворих, обговорювали з викладачами принципи лікування. Всі студенти успішно пройшли курс навчання, проявили себе активними, цілеспрямованими особистостями, продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки.