Warning: file_get_contents(http://sumdu.edu.ua/index.php?option=com_sitemenu&task=menu&lang=uk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/wwwroot/neuro.med.sumdu.edu.ua/modules/mod_sitemenu/helper.php on line 21

«Медична психологія» & «Психіатрія та наркологія»

15–17 квітня 2014 р. у м. Харків відбулися Всеукраїнські студентські олімпіади з дисциплін «Медична психологія» та «Психіатрія та наркологія».

Наш університет представляли студенти Геращенко Андрій Анатолійович (4 курс, група ЛС-001) та Мартиненко Дарія Борисівна (5 курсу, група ЛС-902). Журі відзначило доволі високий рівень наукової теоретичні підготовки та глибокі знання з дисциплін наших студентів. Відповідно Геращенко Андрій зайняв III місце з дисципліни «Медична психологія», а Мартиненко Дарія посіла V місце з дисципліни «Психіатрія та наркологія».

Співробітники кафедри нейрохірургії та неврології з курсами психіатрії і наркології, шкірних та венеричних хвороб, професійних хвороб, клінічної імунології та алергології щиро вітають Андрія та Дарію і бажають подальших перемог!