Warning: file_get_contents(http://sumdu.edu.ua/index.php?option=com_sitemenu&task=menu&lang=uk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/wwwroot/neuro.med.sumdu.edu.ua/modules/mod_sitemenu/helper.php on line 21

Всеукраїнська олімпіада з психіатрії та наркології й медичної психології, 2016 рік

27-29 квітня 2016 року у м. Харків  на базі кафедри психіатрії, наркології та медичної психології  Харківського національного медичного університету відбувся  ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Психіатрія та наркологія» для студентів медичних університетів та «Медична психологія» для студентів медичних і класичних університетів

 

В олімпіаді взяли участь 53 представники 17 медичних і класичних ВНЗ країни (26 студентів з фаху «Медична психологія» та 27 – «Психіатрія та наркологія»). Наш інститут представляли студенти: Кошелєва Надія (4 курс, ЛС-213), Куряков Артур (3 курс, ЛС-304), Бутенко Данііл (5 курс, ЛС-103), Геращенко Андрій (6 курс,  ЛС-001).

27 квітня під час урочистого відкриття олімпіади до її учасників звернувся проректор з наукової роботи професор Валерій М’ясоєдов, який привітав конкурсантів та побажав усім показати себе якнайкраще у науковому змаганні. Олімпіада складалася з двох етапів: під час першого оцінювалися теоретичні знання за допомогою тестових питань та вирішення кросворду, під час другого – практичні навички в галузі клінічної психології та психологічного консультування. 28 квітня  учасники олімпіади виконували: 1 етап (теоретичний) - рішення тестових завдань і кросворду за фахом. 2 етап (практичний) за фахом "Психіатрія і наркологія" - рішення ситуаційних завдань, опис психічного статусу і терапевтичної тактики щодо хворого. 2 етап з "Медичної психології" - проведення психодіагностики та опис психологічного портрета.

29 квітня пройшла Всеукраїнська конференція молодих вчених та студентів "Актуальні питання нейронаук". Конференцію відкрив декан 2 медичного факультету ХНМУ доцент Хаустов М.М. Під час роботи конференції прозвучали доповіді студентів мед. вузів Сум, Харкова, Києва, Чернівців, Полтави, Івано-Франківська.

 

За результатами оцінювання Кошелєва Надія здобула перемогу в олімпіаді з дисципліни «Психіатрія та наркологія» і була нагороджена дипломом ІІ ступеню

Інші студенти були відмічені заохочувальними грамотами і сертифікатами участі.  Як результат участі у Всеукраїнській конференції молодих вчених та студентів "Актуальні питання нейронаук" Бутенко Данііл був відмічений дипломом «За оригінальне вирішення наукової проблеми».

 

Колектив кафедри нейрохірургії та неврології з курсами психіатрії, наркології, дерматовенерології, професійних хвороб, клінічної імунології, алергології щиро вітає студентів із перемогою!

 

Бажаємо творчого натхнення, успіхів у науковій роботі, навчанні та нових перемог і звершень!