Warning: file_get_contents(http://sumdu.edu.ua/index.php?option=com_sitemenu&task=menu&lang=uk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/wwwroot/neuro.med.sumdu.edu.ua/modules/mod_sitemenu/helper.php on line 21

Salzburg Weill Cornell Seminar in Psychiatry at Schloss Arenberg

У червні 2023 року Оксана Черевко відвідала Salzburg Weill Cornell Seminar in Psychiatry at Schloss Arenberg у м. Зальцбург, Австрія. Гасло семінарів «Медична освіта без кордонів!». Ряд лекційних та практичних занять сучасних знань в області психіатрії, психофармакології, а також особливості роботи з чутливими групами пацієнтів, такими як вагітні жінки, пацієнти з залежностями та тяжкохворі пацієнти, які помирають. На семінарах розглядались цікаві клінічні випадки від лікарів-психіатрів з різних країн, Оксана Черевко також поділилась власним досвідом і представила складний випадок зі своєї клінічної практики.

 

Цей досвід був безцінним, оскільки була можливість обміну досвідом з колегами з 24 різних країн, а навчання проводили всесвітньо шановані викладачі психіатрії, які були відкриті до спілкування та з великим натхненням ділились досвідом!